Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Från gågg och jogg till löpning

Jag var ute och sprang tidigare idag, så himla skönt. Om man bortser från att jag av någon anledning, kanske regnet och blåsten, trodde att det skulle vara kallt ute och hade lite för mycket kläder på mig. Men annars var det great!

Ingen aning om hur långt jag sprang men ett par km iaf, stannade vid en backe och körde 5 intervaller. Stannade under en bro och körde lite snabb styrka mot ett räcke. Bildbevis finns på instagram, hehe.

Känns så skönt att jag kommit igång med löpningen igen, har ju gåggat och joggat ett par gånger tidigare men idag vågade jag trycka ifrån och springa lite fortare. Inte dösnabbt men ändå. Känns bra.

Och backintervallerna älskade jag, av någon anledning längtar jag efter att få kämpa mig upp för Hammarbybacken ett par vändor.

Vem vill me? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Annons

4 kommentarer

  1. Hammarbybacken – jag är på! Har aldrig sprungit där, däremot har jag sprungit uppför skidbacken Bruket. Misstänker att den inte är lika brant 🙂 Kram!

    1. Jaa, va kul! När kan du? Vart ligger den backen? Kan tänka mig att det var jobbigt ändå fast inte lika brant ? Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons