Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Värsta Powermorsan

Äntligen fredag! Känns kanske som en konstig sak att säga från en föräldraledig med sommarlov men fredag betyder att Micke snart har helg och det betyder lite avlastning.

För även om vi har mys och gör roliga saker är det ganska så tufft också. Herre Jess alltså, ibland vill jag slita av mig håret och ibland vill jag bara pussa ihjäl dom för att dom är så underbara. Men det är bara att acceptera läget för det är så livet med barn är. Upp och ner och dygnet runt ♥

Igår körde vi parkhäng. Vi började med lunch i Farsta och sen gick vi från en park till en annan hela vägen hem.

I en av parkerna finns ett rep man kan klättra upp för, jag brukade träna där när jag skulle springa Tough Viking för nått år sen. Som förresten var typ det roligaste och läskigaste jag gjort. I alla fall så testade jag att klättra upp och det gick. Så glad blev jag. Kände mig som värsta powermorsan, haha.

Nu ska vi packa ihop oss, dagens plan är bad. Vad gör ni idag?

Annons

6 kommentarer

 1. Idag är det sista dagen för mig på jobbet innan fyra veckors semester. Så för min del är det verkligen “äntligen fredag” ? Skönt med lite avlastning för dig och kanske lite värdefull egentid i helgen. Trevlig helg! ?

  1. Då förstår jag att den här fredagen är efterlängtad ? Helgen är det kalas för sonen som fyller 8 så lite fix blir de men annars mest mys ? ha en bra helg du med och en härlig semester ?

 2. Det ÄR tufft emellanåt att vara ensam med sina barn oavsett man har 2,3 eller fyra!
  Så härligt med de som ockdå vågar prata om det och inte bara visar upp den där lyckliga härliga “fasaden” jämt. För man har ju både och. Både urhärligt och urjobbigt med barn.
  Vi har 7 veckors ledighet ihop i år. Ibland vil jag bara dra, åka till nåt varmt ställe och leva ut, vara ensam och “fri”, men som tur är överväger stunderna där både jag, hjärtat och själen är på helt rätt plats och älskar att vara där?

  1. Å jag vet precis hur du menar med att dra och vara fri, Tur dom är söta när dom sover ?❤️

 3. …. och förresten… ja du är värsta powermorsan!
  Anledningen till att jag fastnade för din blogg. Sund,vettig,vanlig, inspirerande och får till tröning och en aktiv livsstil med 4 barn. Det beundrar och inspireras jag av!

Lämna en kommentar

Annons
Annons