Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

PMS, mens och choklad

Dom senaste dagarna har jag känt mig lite låg, inte velat göra något utan helst bara legat i soffan och kollat på nån kärleksfilm och mumsat choklad. Det har såklart inte hänt pga fyra små barn som vill ha uppmärksamhet. Förutom chokladen då, den har hänt mer än en gång.

I alla fall så kom jag på varför, PMS! Jäkla skit! Betyder det att mensen är på ingång? Har fortfarande inte fått tillbaka den än, skönt men ändå inte.

Efter Bruce och Livia kom den igång ganska direkt efter nån månad men efter Leah kom den inte förens jag slutade amma helt när hon va typ 1,5 år. Och då fick jag jätteproblem med hyn. Och det är jag inte så jättesugen på igen. Inte alls faktisk.

Förresten, är det någon mer som upplevt att mensvärk, ägglossning och PMS blivit värre efter varje barn? Så himla dumt. Eller har de med åldern att göra kanske? En kombination?

Tillbaks till chokladen, om man som jag blir extremt sugen på det när man har mens, eller närsomhelst egentligen, men fortfarande vill äta lite mer hälsosamt så kan jag tipsa om dom här 3 recepten. Bara att bunkra upp kylen veckan innan så man är redo  😉

Nu ska vi ut på promenad och ta oss ett dopp, Happy Fredag alla fina ♥

 

Annons

2 kommentarer

  1. Samma här! En dag varje månad undrar jag varför jag är så sjukt trött,bara vill äta, vill skilja mig,lägga mig ner och gråta och fly hemifrån… innan jag fattar… aha antagligen PMS. Helt klart värre efter varje barn. Som tur är håller det bara i sig en dag eller två.
    Hoppas resten av din helg blir mer energifylld!

    1. Tack <3 Helgen har vart bättre men fortfarande lite grinolle över mig haha. Hoppas din också vart bra 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons