Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Minimalisterna

Alltså jag har klätt mig helt fel varenda dag den sista tiden. Igår hade jag träningstights och svettades ihjäl. Idag gick jag med shorts och det blåste kallt som sjutton, hade ont i knäna när vi kom hem.

Tycker det här vädret kan ta och bestämma sig. Eller så får jag börja packa ombyte till mig me. Gör egentligen inte så stor skillnad, blir ju endel att släpa på ändå.

Jag hade tänkt att träna nu på kvällen men jag är helt slut faktiskt, vart igång precis hela dagen. Tvättade kl. 07-10. Yogade däremellan. Röjde ur barnens rum och leksaker. En hel svart sopsäck som kastas och en IKEApåse som går till rädda barnen nere i centrum, ändå är rummet fullt. Hur mycket grejer har man egentligen? Är ju inte sunt. Såg en dokumentär på Netflix, minimalisterna tror jag den hette. Fick mig en tankeställare. Har ni sett den?

Åkte till Farsta, åt lunch och köpte lite nödvändigheter. Se promenerade vi hem, lekte påvägen. Käkade igen och sen spelade vi PS4 och åt popcorn.

Ska lägga barnen nu och sen tror jag nästan att ja själv hoppar i säng men känner jag mig rätt så kommer jag säkert njuta av egentiden en timme eller två när dom somnat. Kanske ser nån mer dokumentär eller spännande film, tips någon?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons