Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Promenera mera

Idag har vi promenerat runt sjön där vi bor. Eller egentligen inte runt hela men till Ågesta, där vi stannade ett par timmar, badade och lekte för att sen gå vidare över bron och hem.

Det är en runda på ca 7 km tror jag. Fascinerad över att barnen orkar ta sig runt. Okej Leah på fyra år, åker lite snålskjuts ibland men Bruce går som ingenting. Visst stannar vi på vägen men dom springer ju även omkring och leker, spelar fotboll, klättrar och hjular och har sig. Bra jobbat tycker jag.

Själv är jag helt slut och borde somnat för länge sen. Ska tvätta kl. 07 och så vill jag gärna ut och springa på morgonen. Inte innan tvätten dock, jag har inte tappat det helt.

Hur har ni det? Har ni semester nu?

Annons

2 kommentarer

  1. Har semester en och en halv vecka till hela familjen! Sen börjar jag jobba efter en lång föräldraledighet. Mannen kör en månad ledigt till och ska skola in lilltösen på förskolan. Stort och lite nervöst även im det är 4 ggn för honom nu, 3e för mig.

    Eg. Skulle jag kommentera inlägget ovan, så tänkvärt.
    Försöker tänka att all rörelse räknas både när det gäller mig och barnen så man inte fastnar i att tänka att man alltid måste just träna en timme på gymmet utan en hel dags rörselse utomhus är också jättebra!

    1. Å nervigt! Inskolning tror jag är jobbigt hur många barn man än har, fast man känner sig tryggare än med första. Då visste man ju ingenting, haha. Alltså vad som väntade och hur pedagogerna är osv. Nu känner man ju personalen om man har tur att hamna på samma föris såklart. Hoppas du får en skön sista vecka och att de blir bra att komma tillbaka till jobb. Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons