Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Sweet dreams

God morgon fina, sovit gott?

Den här månen har bråkat med mig dom senaste nätterna. Otroligt hur det märks när det är fullmåne. Jag drömmer drömmar där jag dras mellan att sväva i fara och njuta av de goda livet. Men i natt fick jag sova gott och för det är jag tacksam.

Tycker det kan vara lite läskigt hur verkliga drömmar kan vara, någon mer som vaknat förbannad på sin karl för något han egentligen inte gjort? Och så bara går det inte att släppa det fast man vet att det bara var en dröm.

Fast är det så bara egentligen? Drömmar är väl ett sätt att bearbeta saker och kanske finner vi svar vi söker i våra drömmar. Och vissa etsar sig fast i våra minnen för evigt.

Jag minns fortfarande en mardröm jag hade som liten, en gorilla kidnappade mig och slängde in mig i bakluckan på bilen. Alltså Jag vet. Jag undrar vilken film jag fick det ifrån. Och vissa mardrömmar är återkommande. Det tycker jag är riktigt läskigt när de händer.  Som tur är inte ofta alls.

Brukar du drömma? Minns du någon speciell dröm du haft? Känner du också av månen?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons