Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Shake it baby

Det finns ett avsnitt i Vänner där Ross strosar runt och är superglad och två tanter säger –Someone got lycky yesterday. Och Ross svarar –Twice. Vet du vilket jag menar?

Precis det smilet har jag nu. Inte för att jag fått till det utan jag har nyss testat shaking. Det är en typ av meditativ övning där du helt enkelt står rakt upponer och skakar din kropp.

Erkänner att det var lite svårt att få till det först men när jag andades ordentligt och högt genom munnen släppte det och wow vilken häftig känsla.

När jag la mig ner raklång på golvet efteråt spred sig leendet över mina läppar. Det gick inte att hålla tillbaka. Kroppen kändes varm, jag kan faktiskt relatera till samma känsla som jag antar Ross kände där efter att ha fått till det. Om ni förstår vad jag menar.

Om ni går in här hos Josefine så kan ni läsa mer om Shaking och om hennes utmaning hon har nu. Det handlar om att yoga, reflektera och dela.

Precis det jag gör nu. 14 dagar håller det på och man har chans att vinna något magiskt. Förutom din personliga utveckling ♡

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons