Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Helgen – fotboll och mammahjärtat

God morgon alla fina <3 Hur mår ni? Haft en bra helg? 

Vi har haft det super faktiskt. Bruce har spelat sina första fotbollsmatcher. Alltså wow vad det kändes i mammahjärtat. Trodde jag inte att det skulle. Känslorna liksom svämmade över och när första skottet sköts och han tog bollen tårades mina ögon av lycka. Samma när han gjorde mål. Att se hur dom kämpade och sprang som tokar fram och tillbaka där på planen. Dom hejade och peppade varandra och hade verkligen roligt. Det var underbart att se <3

Min lilla kapten <3
Min lilla kapten <3

 

Vädret har ju var toppen den här helgen så det har också blivit en del parklek och mera fotboll på gården. Jag har lyckats rensa lite till här hemma och gjort i ordning plats för blöjor och bebissaker.

Vi har haft filmmys och bakat. Barnen har vart på Marvel i Globen, vilket dom tyckte var så roligt, Stort Tack till Loppi för biljetterna. Både min mamma och svärmor har vart här i helgen. Känns som vi gjort massor samtidigt som vi haft det lugnt och skönt.

Nu ska jag gå upp ur sängen och göra iordning oss för dagen. Får se vad jag hittar på, antagligen blir det en sväng till gymmet eller så hänger jag här hemma och myser.

Vad ska ni göra idag?

Annons

4 kommentarer

  1. Låter som en härlig helg!
    Idag blir det jobb, sen hem o fixa mat och “landa” lite, innan det är dags för spinning! I just love it! Såå bra dag för hård träning! Blir en så bra start på veckan! Det är egentligen enda konditionsträningen för mig, så jag tar i allt jag kan!!
    Ha en bra dag!

    1. Så kul med spinning. Var ju på Urban Ride i fredags och det var verkligen häftigt 🙂 Tack och hoppas du också får en bra dag ❤️ Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons