Kost & Recept Life

Systerlunch & Brownies

lunch

Idag kom min syster över på lunch. Mysigt att bara hänga hon, jag och bebis. Det blev god sallad med kyckling och fetaost. Och med mina magiska black bean brownies till efterrätt. Klicka på länken så kommer du till receptet.

Jag och Leah bakade dom igår. Gjorde dom i en form istället för i cupcakeformat. Och så hade jag bara en liten skvätt honung då de var allt som fanns kvar här hemma. Plus att jag la på massor av valnötter. Supergott och perfekt för helgens fika ♥


Du kanske också gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  amanda
  2 december, 2016 at 16:45

  Det ser jätte gott ut 🙂

  • Annika Larsen
   Svara
   Annika Larsen
   5 december, 2016 at 22:17

   ???

 • Svara
  Hanna
  4 december, 2016 at 22:54

  Åh mums! Vad gott det ser ut. 🙂

  • Annika Larsen
   Svara
   Annika Larsen
   5 december, 2016 at 22:10

   Ah, dom är sjukt goda ❤️

  Lämna en kommentar