Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost & Recept

Black Bean Brownie

Gårdagen gick verkligen i ett. Jag fick för mig att gå ner till källaren för att kolla vad jag hade kvar i bebisväg och ta upp spjälsängen. Borde väntat på karln men ni vet, kan själv och vill ha det gjort osv. Slutade med att jag var där i över fyra timmar och rensade och hitta massor av kläder som jag trodde vi gjort oss av med. Så glad. Min kropp, inte riktigt lika glad.

Äntligen fredag hörni, ser fram emot att mysa med kidsen och bara kramas. Ska gå på barnmässan också. På lördag. Tänkte baka och göra dom här sjukt goda Black Bean Browniesen. Ni kommer att älska dom, jag lovar. Perfekta att bjuda på. Så köp hem alla ingredienser efter jobbet och släng ihop dom så ni har i helgen. Ni kommer inte att ångra er, dom är magiska 😉

Black Bean Brownie

Black Bean Brownie

Du behöver:

1 pkt svarta bönor ca 300 gr (kokta)

10 dadlar

2 ägg

1 dl kokosolja

3 msk honung

4 msk kakao

1 tsk vaniljpulver

2 tsk bakpulver

1 pkt mörk choklad av hög kvalité

En- två nypor havssalt

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.

Skölj bönorna och mixa dom sedan med dadlarna till en slät smet.

Smält chokladen och blanda den med kokosoljan och äggen i en annan bunke och vispa ihop. Ha i resten, alltså kakao, honung, bakpulver, vaniljpulver och salt och vispa igen innan du har i bönsmeten och blandar till en jämn smet.

Häll i muffinsformar 12 st och ställ in i ugnen i ca 15 minuter. Dom ska var lite kladdiga när du tar ut dom. Låt svalna och förvara i kylen.

Ät med en klick grädde och bär eller hemgjord sylt <3

 

 

 

Annons

2 kommentarer

    1. Dom är supergoda 🙂 Ja det är det nog, ska gå ensam med Bruce och det är enda dagen som passar så det blir nog mysigt ändå <3 Men synd att vi missar varandra. Kram

Lämna en kommentar

Annons
Annons