Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Träning

Att träna hemma

gravid v 37

Idag hade jag planerat att gå till gymmet men när man är hemma och pular med bebiskläder och annat är det lätt att tiden springer iväg. Så jag bestämde mig för att träna hemma istället.

Det bästa måste nog vara att man kan se ut och ha på sig vad som helst. Så skönt med bara toppen och ett par pyjamasshorts som egentligen är alldeles för små men som ändå sitter skönt.

I alla fall så körde jag tre varv av dom här övningarna. 15 st av varje i ett lugnt och behagligt tempo med fokus på utförandet.

Good mornings

Armhävningar mot tv-bänken, på knä

Dips

Höftlyft

Rodd med gummiband

Magindrag, ståendes på alla fyra samt liggandes på sidan

Såklart värmde jag upp också. Med lite rörlighetsövningar med pinnen.

Vad tycker ni om att träna hemma?

Jag tycker det är perfekt när man har svårt att komma iväg. Vilket det ofta kan vara i småbarnsåren <3

 

Annons

10 kommentarer

    1. Jag tror att det blir en vana precis som att åka till gymmet. Tränade ju bara hemma efter Leah tills jag började med WörkOut. Då kände jag att jag behövde något mer och utvecklas ? Kram

  1. Har tränat jätte mycket hemma sen vi fick våra pojkar och så skönt att träna hemma när man är gravid tycker jag 🙂 Ska satsa mer på gym igen när vår 3:e och sista kommer 🙂

  2. Gillar hemmaträning. (men gym mest..) det är “tricket” för att få till ett pass extra i veckan. Kan bli 30-40 minuter hemma på motionscykeln, eller styrka om jag känner för det och beroende hur jag tränat tidigare i veckan. Har iofs inga problem med att ha tid till att träna. Småbarnsåren är över, de har hux flux blivit 17 och 19, o den äldsta flyttat iväg för att plugga. Som ett nytt liv! Jättekonstigt
    Kul blogg att läsa!

    1. Wow grymt jobbat av dig! Kan tänka mig att det blir en väldigt konstig känsla när barnen flyttat hemifrån. Säkert skönt på ett sätt men också tomt. Kan inte ens föreställa mig den dagen. Som tur är är det ett tag kvar <3 Och Tack så mycket 🙂 Kram A

Lämna en kommentar