Träning

Rumpaktivering hos Lofsangruppen

Så igår var jag på Lofsangruppen Studio för att gå på workshop. Rumpaktivering stod på schemat. 

Det var Lofsan och Clara som höll i allt och det var verkligen super. Vet att dom har flera olika workshops och att det även kommer fler med rumpaktiveringsfokus. Hett tips! Klicka på den rosa länken för att komma till deras hemsida.

Höftlyft med miniband

Höftlyft med miniband

 

Kul var också att Åsa var där som jag känner genom WörkOut. Hon och Pischa ska hålla ett träningspass på lördag som är öppet för alla men mer om det senare.

Åsa kör en övning som verkade så rolig men jag inte kunde göra av någon anledning ?

Åsa kör en övning som verkade så rolig men jag inte kunde göra av någon anledning ?

 

I alla fall så gick dom igenom med oss hur man lättare får kontakt med rumpan på olika sätt. Vilka övningar man kan göra, hur man ska tänka när man lägger upp ett pass. Vi fick också svettas en hel del.

Lofsangruppen studio

Åsa blev lite trött ?

 

Kan säga att trots att jag är gravid och man lätt kopplar ur rumpan då har jag inga problem att få kontakt med den vilket känns otroligt skönt. Hur det känns imorgon får vi se för idag kom jag knappt ur sängen ?

Jag funderar redan på när jag ska boka in mig på en till workshop, kanske i marklyft. Men måste nog bygga upp lite styrka och bålen efter bebis först.

Åsa, Clara, Lovisa, magen och jag ❤️

Åsa, Clara, Lovisa, magen och jag ❤️


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Anneli
  20 oktober, 2016 at 13:42

  Så himla kul! Jag har funderat på köpa en stretchningsband, det finns så många bra övningar man kan göra med en sådan 🙂

  • Annika Larsen
   Svara
   Annika Larsen
   21 oktober, 2016 at 21:59

   Eller hur! Jag ska också köpa såna små miniband. Verkar hur bra som helst 🙂 Kram A

  Lämna en kommentar