Bärscones
Det är så enkelt och smidigt att göra scones till frukost. Och det bästa är ju att det är så gott också.
Idag blev det havrescones med blåbär. Egentligen som gröt fast i mackform, här kommer receptet:
Bärscones
Du behöver:
2 dl havregryn (glutenfria för glutenfritt)
1 ägg
0,5-1 dl frysta blåbär eller hallon
Valfritt – honung, vaniljpulver, 1 msk kokosolja
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Mixa havregrynen till ett mjöl och blanda i ägget. Jag hade i lite vaniljpulver i min smet så i med det om du vill. Ha i dom frysta bären och blanda försiktigt.
Gör 2-4 scones och in i ugnen i ca 10-15 minuter beroende på hur stora dina är.
Här finns också ett supergott recept på mina mandelfrallor ♥
Annons
förgående artikel
Dagen D, BF, 100%
nästa artikel