Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

FredagsListan

Sist jag var på gymmet, gravid i v. 38
Sist jag var på gymmet, gravid i v. 38

 

När skrev jag egentligen en fredagslista sist? Har verkligen kommit ur rutin med bloggeriet sen bebis kom. Eller egentligen redan veckorna innan.

Den här veckan var den första där jag lämnat och hämtat på skolan och föris och försökt komma in i dom nya rutinerna. Det har gått bra och snart är jag nog i fas med allt och ska få tid till bloggen igen.

I alla fall tänkte jag uppdatera er lite med en fredagslista såhär på en söndag 😉

Veckans Bästa: Promenaden i tisdags efter att jag lämnat barnen. Solen sken och jag bara njöt av att rulla vagnen och få andas den krispiga luften. Underbart!

Veckans Sämsta: Mjölkstockningen jag fick i onsdags. Hade inte så ont i bröstet utan var mest öm på en punkt som kommit i kläm. Fick feber och kände mig så dålig. Tur att de gick över fort. Jo, förkylningen jag dragit på mig passar nog också in här.

Veckans träning: Barnvagnspromenader och pinsamt nog bara tre aktiveringspass. Borde gjort mitt sjunde idag. Jag kan inte hjälpa det. Det är bara inte kul. Måste hitta ett annat sätt. Det där med att se de som egentid hjälpte inte.

Veckans lyx: Att få ögonbrynen och fransarna fixade. Gör under för en småbarnsmamma.

Veckans bebis: Tänk att John blev 3 veckor igår, helt galet! Han äter, sover, bajsar och växer precis som han ska. En lugn och nöjd liten kille ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons