Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
LifeTips

Life & Luaua Bowl

Wow vilka dagar jag haft, fullt ös från morgon till kväll. Bara kul men är inte van att flänga runt så mycket. 

Vädret har ju också vart helt galet, regn, snö och sol om vart annat. Svårt att klä sig rätt, igår frös jag halvt ihjäl så idag klädde jag mig extra varmt och svettades som en tok istället.

Vi trotsade vädret igår och satt ute och åt, älskar filtarna vi fick. Så fina! Älskar inte riktigt lika mycket hur jag ser ut på bilden men jag bjuder på de, haha.

Vi åt lunch på Mahalo Hälsocafet på Hornsgatan. Tog en Luaua Bowl och Ohhh så god den var. Helt galet! Och såklart en precis lika god typ snickersbit till efterrätt, mums!

Idag har jag vart på förskolan och haft två grupper i Barnyoga. Var så nervös innan men såklart gick de jättebra. Barnen var nöjda och glada och jag likaså. Tyckte det var superkul och känns helt rätt att jag valt den utbildningen. Förståligt så fick jag inte fota barnen men de visste jag redan från början. Hade annars vart kul att visa, dom var så himla fina träd, grodor och fjärilar ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons