Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Bilder från helgen

Alltså vilka dagar vi haft, långhelg och värme. Sol och bad. Promenader, lek och bus. Underbart! 

I fredags gick vi ut redan klockan nio på morgonen och kom inte hem förens vid fem. Vi gick först till Farsta Stand och lekte i en park där ett par timmar sen vidare till Farsta för lunch och ännu mera parklek.

Gick på toa och såg det här i spegeln, tur att det inte gjort ont och att det lagt sig nu. Tänkte liksom inte alls på det. Vi var ju bara ute och lekte.

Lördagen spenderades på stranden. Barnen sprang runt och lekte och badade i timmar. Själv höll jag mig i skuggan med John men spelade lite beach boll och lekte med dom när han sov.

Igår åt vi lunch i Farsta och promenerade sen till Ågesta för fotboll, träning och njöt av jordgubbar som vi köpte på torget. Just ja vi var i simhallen först också. 

Sen promenerade vi hem och så började det regna på oss, tur att det bara blev ett par droppar annars hade det vart en sådär kul promenad med barnen.

När man ser en stubbe i skogen, bli ett träd ♥

Annars har det vart mera fotboll och så var jag ju ute och sprang också. Och så va vi ju med på Rapport igårkväll. Så konstig känsla att se sig själv sådär. Och det gick så fort att jag knappt han registrera vad jag sa. Fick kolla på SVT play igen direkt efter, hehe.

Den här veckan måste jag renskriva hälsokursen, slarvade lite med det i veckan. Barnen var ju lediga ons- ja till idag och det fina vädret gjorde ju sitt. 

Ikväll blir det WörkOut och imorgon bitti blir det träningsevent. Ser fram emot det 🙂

Hur har ni haft det? Hur ser er vecka ut?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons