Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Status

Mår: Ganska så bra. Började titta på en serie igår och satt uppe alldeles för sent. Jag skrattade och grät samtidigt. The begining of Life tror jag den hette och handlar just om livets början. Om bebisar och barn, utveckling och föräldraskap. Helt fantastisk faktiskt. Ja det kanske är mer dokumentär än serie men finns flera avsnitt så då räknas de väl som serie?

Barnen: Mår också bra. Märks lite på dom att vi hängt dygnet runt i snart två månader. Vi har de supermysigt men augusti och snart skolstart känns välkommet.

Träningen: Jag tänker att jag tränar mer än jag gör egentligen. 1-2 pass i veckan blir det. Men jag är aktiv och rör mig. Promenerar och leker med barnen. Startar dagen med solhälsningar. Just nu är det good enough.

Nu: Ska väskorna packas och vi drar till stranden.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons