Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
GravidTräning

Cirkelträning

Igår när barnen somnat passade jag på att köra ett cirkelpass framför Topmodel. Jag tycker det är ganska skönt att träna hemma. Orkar inte ta mig iväg till gymmet lika ofta nu och mycket går ju faktiskt att göra hemma med eller utan redskap. Så det blev tre varv med en minut på varje övning och lite vila efter varje varv.

Jag gjorde good mornings, rodd med gummiband sittandes på pilatesboll. Sen gjorde jag en övning där man ligger med överkroppen (axlarna) på pilatesbollen och har rumpan upp i vädret under hela minuten samtidigt som man promenerar med fötterna åt sidorna och tillbaka med antagligen hälen eller tårna i golvet hela tiden. Den är så mycket jobbigare än man tror, bränner i rumpan, testa så får ni se.

Sen blev det axlar med gummiband, bicepcurls med banden och sist knäböj med pilatesbollen mot en vägg.

Det kändes som ett bra pass och det känns i rumpan idag. Och jag som planerat att åka till gymmet och cykla när jag lämnat barnen. Men det ska gå bra, är så sugen på att sitta där och svettas samtidigt som jag lyssnar på träningspodden.

gravid v 29

 

 

Annons

2 kommentarer

  1. Ja eller hur?!?! Då fortsätter jag på min linje, att fokusera på the positiva 😀

    Nä men va? Har du flyttat?! Visst var du på Vimedbarn nyss? Vad kul att du hamnade här, visste inte ens att de hade bloggar på Hälsa och Fitness, känner bara till tidningen. Men åh du gillar ju hälsa! Du hade ju kunnat följa med på frukosteventet imorse. Nästa gång kan du ju följa med! 😀 Jag visste först inte vem jag skulle gå med.. men det löste sig.

    Kul med “ny” blogg. 😀

    1. Ja jag flyttade hit i måndags. Är hälsa jag vill skriva om så kände att det passade mig bättre även om jag trivdes på vimedbarn. Det är ju liksom min passion 😉 Vad var det för event? Jag hänger gärna med nästa gång 🙂 Kram Annika

Lämna en kommentar

Annons
Annons