.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Annika Larsen
Hälsa & Fitness
HälsaTräning

Något jag ska unna mig mer av

yoga

Vet ni vad jag gjorde igår?

Jag satte på lite skön musik och rullade ut mattan. Min yogamatta som jag köpte förra året på hälsomässan. Den är så oerhört skön. Lite grov på något sätt och så har den en speciellt doft. När jag ligger i barnets position och känner den doften. Då är jag precis i den stunden och ingen annanstans. Ni vet hur en doft kan få en att minnas och känna känslor, precis så kände jag igår. Att här har jag saknat att ligga, här vill jag vara.

Det var inget värsting pass direkt utan mer njutning av att sträcka ut kroppen, att andas och bara vara. Det är något jag ska unna mig själv mer. Varje dag vill jag unna mig det. En stund alldeles för mig själv. På mattan ♥

Annons
[adl-post-slider id='33828']

Lämna en kommentar