Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Update.

Hej fina <3 Ni är en del som tittar in här trots min dåliga uppdatering. Det gör mig glad, tack <3

I helgen blev John 3 månader. Galet vad fort det går. Han är en så nöjd och glad bebis. Social och skrattar mycket. Jag kan absolut inte klaga. Och hela högen här hemma mår bra. Jag har dock haft en liten svacka. Som jag skrev tidigare så har det slarvats med kosten och träningen har knapp blivit av. Förra veckan var John rätt förkyld så jag missade båda passen på SATS. Och istället för att leva som man lär och träna hemma blev de liksom ingenting.

Egentligen spelar det ingen roll. Och jag har ingen ångest över det. Men ibland känns det viktigt att skriva det här. Många har ju bilden av mig som en hurtbulle som alltid kör på, haha. Så är ju alltid inte fallet om man säger så.

I alla fall känner jag mig lite mer pepp på livet den här veckan. Jag har tagit ett par beslut som jag tror kommer bli hur bra som helst och självklart berättar jag mer om det när det närmar sig. Jag är också inne på dag 3 med ordentlig mat. Att äta på regelbundna tider och ordentliga mål gör verkligen skillnad för mig. Att äta choklad, naturgodis och glass varje dag mår jag inte bra av. Så skönt att bryta det mönstret.

Till middag igår blev det en kikärtsgryta. Receptet hittade jag inne hos Cecilia Folkesson. Riktigt god, tyvärr gillade barnen inte den. Lite för stark. Ska ta mindre curry och gurkmeja nästa gång. Sen följde jag inte receptet till punkt och pricka heller men det är det som är så bra med recept. Man inspireras och anpassar till det som finns hemma. Receptet hittar ni HÄR.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons