Kost & Recept

Recept på hummus & funderingar på att bli vegan

Hummus! Tänk att något så enkelt kan vara så gott. Och så passar det till typ allt.

Idag åt jag det med sötpotatis. Inget annat utan bara det. Och mätt blev jag 🙂 Har börjat känna avsmak för kött igen. Har ju gjort det i perioder, så fort jag tänker på vad det faktiskt är jag äter så mår jag illa. Kanske blir en vegan av mig ändå. Höll ju ut två veckor förra gången, haha. Det enda jag känner att jag inte vill sluta äta är honung, chevre och kanske ägg. Så känns det just nu i alla fall. Får se hur de blir.

Men tillbaks till hummusen, det är verkligen enkelt att slänga ihop. Jag brukar ha i lite olika beroende på vad som finns hemma. Idag hade jag ett pkt kikärtor, rapsolja, vitlök, pressad citron, salt, cayennepeppar och persilja. Så gott! Vad brukar du ha i din?


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  malin
  23 augusti, 2017 at 16:35

  nästan samma men bruka rosta solrosfrön och mixa ner sen spiskummin med . vilka bra recept du har jätte glad jag hitta din sida! mvh malin

  • Annika Larsen
   Svara
   Annika Larsen
   23 augusti, 2017 at 19:31

   Å vad gott, det måste jag testa. Tack för tips 🙂 Och för fina ord, glad jag blir <3 Kram

  Lämna en kommentar