Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Att vara i tystnad tillsammans

Dom här dagarna på Lillsved har varit helt fantastiska. Vi har jobbat med att landa. Både i oss själva och i gruppen. 

Vi har haft underbara samtal, tränat, promenerat, badat, målat, yogat, mediterat, ätit massor med god mat. Ja haft det helt fantastiskt helt enkelt.

Min kropp i färger <3

 

Jag valde att lämna kameran hemma för att fokusera helt på att vara där och inte i att – Å det här blir bra till bloggen, vilket är lätt hänt. Ni som bloggar själva vet. Men erkänner att jag tog en två tre kort med mobilen hehe.

Yoga och sen frukost ute i naturen med fåglarnas sång som sällskap. Underbar start på dagen <3

 

Vi har också varit en del i tystnad. Så otroligt häftigt vilka känslor som kommer upp när man är tyst i grupp. Att välja tystnad. Helt klart intressant.

Har du testat någon gång?

Boka in en promenad med en kompis, bestäm vilken väg ni ska gå i förväg. Lämna klockor och mobilen hemma eller ha med den avstängd om den skulle behövas. 

En frukost i tystnad <3

Sen pratar ni inte på hela tiden, alltså säg inte ens hej utan bara nicka och se varann i ögonen. Och gå brevid varann och känn hur de känns. Se hur du upplever naturen, kanske har ni ett samtal i ditt huvud?

Ta en fika eller frukost, lunch vad som passar efter och prata om hur ni upplevde det. Bestäm gärna innan när ni får börja prata igen. Typ när ni ska beställa maten.

Jag lovar att det är ganska så coolt ♥

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons