Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost & Recept

Mitt nya – Banan i gröten inte på

Att samma mat kan smaka så olika beroende på hur du lagar eller serverar de, lite lustigt är de allt. 

Jag har typ alltid banan på gröten och nu när jag gör gröt till John så mosar jag i en bit banan i hans gröt. Han får även extra fett i sin. Så smakar jag ju alltid på den och känner att den inte är för varm osv. Och ärligt hur kan det vara så mycket godare att mosa bananen i gröten istället för att ha den på som jag brukar? Bananen blir typ sötare på någevis.

Så det är mitt nya, banan mosad i gröten precis innan jag ska äta den. Bara ta en gaffel och mosa på. Sen ha på lite bär, kanel och iKaffe. Havremjölken från Otlay. Å så gott! Nu längtar jag till frukost igen!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons