Annika Larsen
Hälsa & Fitness
GravidTräning

Glow In The Dark – Ride & WörkOut

glow2 glow3 glow6 glow7 glow8 glow9 glow11 glow12 glow13 glow14 glow15

Här är verkligen en bildbomb från fredagens träningsevent. Alltså det var så kul. Att köra spinning i mörkret med lysande människor bredvid sig, musiken som pumpar. Där det känns mer som man dansar än cyklar, okej nästan i alla fall och så använder man sig av hantlar också. Det var inte sista gången jag gjorde det i alla fall. Kolla in Urban Ride där vi höll hus om ni också vill testa.

Vi körde 30 minuter spinning och sen 30 min WörkOut. Man var rätt skakig i benen efter cyklingen och Pischa hade inte tänkt låta oss komma lindrigt undan om man säger så. Hjälp vad jag var svettig efteråt. Det blev minst 100 burpees, jag körde mina väggburpees, massor av knäböj och svingar. Några övningar fick jag anpassa och vissa funkade bra att göra.

Efteråt blev vi bjudna på pumpasoppa, goda drickor, skumpa, proteinbars och godis.

Jag gick och hoppades på att all träning skulle få igång förlossningen på natten men nä, ingen bebis i sikte. 12 dagar kvar nu! <3 <3

Tack till Pischa och Kajsa för en så kul kväll och till Pato Palma för fina bilder <3

 

Annons

8 kommentarer

  1. Ser roligt ut! Jag hoppas kunna fortsätta träna längre nästa gång jag blir gravid (om jag nu har den turen). Sist fick jag så hemska foglossningar runt vecka 25 🙁 Det har tagit lååång tid att komma tillbaka till träningen!

    1. Å jag fattar! Foglossning är verkligen hemskt. Min har blivit mycket bättre nu konstigt nog. Ett tag var jag helt sängliggande efter jobbet. Är tacksam att det vände. ❤️❤️ Kram

Lämna en kommentar