BLOGGMENY
HälsaTräning

Happy happy

Hur går det för er? Har ni börjat med utmaningen jag skrev om? Den är så bra. Adriene är verkligen bra. Mitt i allt börjar hon sjunga eller skratta. Det känns som man yogar med en kompis.

yoga

Det är superkul när barnen är med samtidigt som det är mycket skönare när man är ensam. Då kan man fokusera och koncentrera sig på andningen hundra procent. Nu blir man avbruten med nån fråga lite här och där. Amningspaus mitt i. Ja lite sånt. Att vänta till kvällen känns heller inte helt optimalt då man är trött och John oftast vill ligga på bröstet om kvällarna. Så jag kör på dagarna.

yoga

Idag var dag 7 och trots en del träningsvärk fick jag lite feeling efteråt och ville testa att stå på huvudet.

stå på huvudet

Jäklar va tungt det var att få upp benen men jag klarade det. Flera gånger dessutom. Så himla glad. Minns inte ens sist jag kunde det. Har i och för sig inte försökt heller men ändå. Blev så glad att det blev en liten dans efteråt.

dans

När blev du så glad att du började dansa senast? Berätta? ♥

Annons

Lämna en kommentar