Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Life

Status

God morgon! Hoppas ni haft en bra helg och mår fint ♥

Kickar igång veckan med ett litet statusinlägg.

Mår: Känns mycket bättre nu, pmsen höll i sig ett par dagar. Nu känner jag mig som mig själv igen. Healthy and Happy!

Sovit: Som vanligt, vakande vid halv fyra och bara skrattade åt eländet. Jag fick inte plats helt enkelt. Bara att börja möblera om barnen i sängen så jag åtminstone kunde ligga på rygg med sträckta ben.

Helgen: Mycket lek och fotboll. Jag har spelat mot Bruce, först till 10. Han vann hela tiden, haha. Men satan så jobbigt. Kanske räknas som intervaller? Annars sköna promenader och bus med kusiner.

Barnen: Pigga, starka och glada precis som vanligt. Retas och kramas omvartannat. Kan tänka mig att det kommer va så ett par år framöver, so help me God.

Träning: Har yogat varje morgon ett par dagar nu, så himla underbart. Älskart! Sen fick jag till världens rumpass här hemma i lördags kväll när barnen sov. Avslutade med en riktigt skön/pissjobbig övning. Rumpan värker fortfarande, kika in på min instagram för inspo.

Skolan: Alltså ja, jag läser ju på 50% nu. Kan säga att det är tur att det bara är roliga saker annars hade det aldrig funkat. Längtar tills vår nästa träff i slutet av augusti.

Dagens Plan: Håller på att tvätta nu, sen är planen bad men vädret ser inte så spännande ut. Vi får se vad vi hittar på.

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons