Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Inte vilken vecka som helst

Måndag och ny vecka. Men inte vilken vecka som helst utan den här veckan börjar vår Livia i skolan. Inte förens på torsdag men ändå. Har lite svårt att förstå hur stor hon faktiskt är.

Känns inte lika läskigt som när Bruce skulle börja. Nu är jag van med miljön i skolan och känner fritidspersonalen osv. Då var jag ett nervvrak nu är jag mest spänd för hennes skull.

Så den här veckan handlar om att förbereda oss för skolstart och få rutin på läggningen igen. Halv åtta ska dom ligga i sängarna och jag ska läsa för dom. Just nu läser vi Lotta på Bråkmakargatan. Älskar! Men tiden känns som ett skämt. Hur ska man hinna allt innan?

Men tänk sen när man är tillbaka i rutin, egentid på kvällarna. Äntligen! Existerar inte direkt under sommaren, eller jo men då måste du sitta uppe till efter midnatt och va trött dagen efter.

Annars har jag tänkt komma ut och springa, yoga, reflektera och dela med Josefine(berättar mer om de sen). Och så ska jag fortsätta rensa här hemma och gå på event för Ben&Jerrys nya glassar. Det vill man ju inte missa för allt i världen.

Annons

2 kommentarer

  1. Vad kul! Ska också på B&J-eventet imorgon. Sonens fritids har planeringsdagar torsdag och fredag så tar med både Gus och Filippa. Blir full fart alltså! Har inte vågat tala om för Gus att det är veganglass. Han är sååå skeptisk till allt som inte smakar eller ser ut exakt som det brukar… Hopplös kille! Vi ska börja med att äta lunch på Kalf och Hansen. Barnen ska få recensera deras barnrulle Vimmerby. Min teori är att Gus inte kommer älska maten direkt…. Men Filippa gillar det mesta. Jag älskar Kalf och Hansens mat! Mums!

    Kram!

Lämna en kommentar

Annons
Annons