Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
HälsaTräning

Att känna sig fin

Tidigare skrev jag ju ett inlägg – När blev det fult att vilja vara fin? Idag vill jag utveckla det lite. Eller såhär, när jag skrev det hade vi vart hemma i en två veckor. Under dom veckorna hade jag 40 graders feber, mjölkstockning och fick stora munsår runt hela munnen. Febern och stockningen varade bara i en dag men munsåren i över en vecka så då gick jag inte ut alls.

Jag tycker fortfarande att man ska kunna säga att man vill gå ner vikt och komma tillbaka i den form man hade tidigare men det här med att känna sig fin har egentligen inte så mycket med hur man ser ut att göra.

Jag känner mig fin när jag är aktiv. Alltså när jag rör på mig och använder min kropp fysiskt. Om jag sen har nått extra kilo spelar ingen roll. Då hade jag legat inne flera dagar, knappt rört på mig eller fått andas frisk luft. Då såg jag mig i spegeln och kände bara blä.

Nu är jag inne på femte dagen med yoga och massor med utelek med barnen. Inte så mycket har hänt med kroppen dom här dagarna men mycket med min känsla. Jag känner mig fin och trivs helt plötsligt mycket bättre i min kropp.

Tänk vad lite frisk luft och rörelse kan göra med en va?

Testa du me ♥

annika larsen

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons