Annika Larsen
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
GravidHälsa

96,5 KG vs 93 KG

Jag fortsätter lite på temat vikt och kilon. Jag har ju gått upp en del under mina graviditeter. Som mest vägde jag 98 kilo. Innan barnen låg jag på 63. Ni förstår ju då att jag gått upp ganska så mycket.

Men innan barnen tränade jag inte nå speciellt och hade inte överdrivet med muskelmassa på kroppen. Det kom liksom senare när jag körde med WörkOuten. Så när jag blev gravid med John vägde jag mer än 63 och viktuppgången blev inte lika stor.

Några exakta siffror har jag inte eftersom jag inte brukar väga mig. Men jag fick göra det ett par gånger på MVC så lite hum har jag ju. På förlossningen vägde jag ungefär 93 kilo. Nästan lika mycket som från dom andra graviditeterna.

Eftersom jag fortsatt träna den här gången fanns mycket mer muskler och en helt annan energi. Ser ni skillnaden?

Ca en vecka innan jag födde vårt första barn Bruce
Och ca en vecka innan jag födde John <3

 

Visst ser man inte kroppen på samma sätt på bilderna men när man ser på ansiktet så är ju skillnaden enorm, eller hur?

Vad jag igen vill säga är att strunta i antal kilo. Det är hur du mår och hur du trivs i din kropp som är det viktiga. Att du är pigg och glad är hundratusentals gånger viktigare än att väga ett visst antal kilo. För det säger inte så mycket mer än just det. Hur mycket du väger. Och så länge du inte ska tävla i en speciell viktklass eller liknande så vem bry sig? Inte jag i alla fall ♥

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons